BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Очаква се днес прокуратурата да оповести причината за спирането на програма „Хоризонт“

Очаква се днес прокуратурата да оповести причината за спирането на програма „Хоризонт“

Очаква се в рамките на днешния ден прокуратурата да оповести причината за спирането на програма „Хоризонт“ в рамките на 5 часа в петък, 13 септември. Тя бе възложена от главния прокурор Сотир Цацаров на ДАНС, Съвета за електронни медии и Комисията за регулиране на съобщенията.

БНР има статут на стратегически обект, който при кризи има мисията да информира населението. В петък излъчването на програмата спря за първи път в историята на обществената медия. В понеделник генералният директор на радиото Светослав Костов даде обяснение пред СЕМ. По думите му повреден оптичен кабел е причината за спиране на сигнала. Програмният директор на радиото Мартин Минков поема ръководството на „Хоризонт“ след като предишния – Николай Кръстев подаде оставка заради скандала със съдебния репортер Силвия Великова. Той ще изпълнява длъжността до назначаване на титуляр.

Източник:Дарик

Посещения: 2

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!