BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Петима арестувани и открити конопени растения при Акция във Видинско (Снимки)

Петима души са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа по време на Специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност, проведена на територията на община Брегово, съобщават от МВР-Видин.

Полицейските действия са осъществени под надзора на Окръжна прокуратура – Видин.

В контролните и превантивни действия участваха служители на РУ-Видин, сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и екипи на Зонално жандармерийско управление – Монтана.

В хода на операцията, проведена на 16 юни в град Брегово и селата Ракитница, Делейна, Балей и Връв, служителите на реда провериха 364 лица, 12 от тях криминален контингент и 301 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставиха седем акта и 22 фиша – по Закона за българските лични документи и Закона за движение по пътищата, и 10 протокола по чл.65 от Закона за Министерството на вътрешните работи.

В частен имот в Ракитница криминалисти откриха посадени в саксии две конопени растения – с височина 60 и 80 см, и 0.5 грама зелена суха листна маса. При полевия наркотест тревата реагира на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

Една предварителна проверка е образувана, след като полицаи установиха немаркирана дървесина до ограда на частен имот в Делейна.

Съвместните действия на полицията и прокуратурата за противодействие на конвенционалната престъпност в област Видин продължават.



Снимки:МВР-Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!