BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пет села във Видинско останаха без ток (Снимки)

Поради авария, ток няма в селата Търняне, Пешаково, Рупци, Генерал Мариново и Новоселци. От ЧЕЗ дават уверение, че повредата ще бъде отстранена до 20 часа.

От Община Видин информират, че общинската пътна мрежа е проходима при зимни условия.
От рано тази сутрин работници от звено „Чистота“ при Община Видин разчистват от снегонавявания главните улици в града, както и тези в кварталите. Обработват се кръстовища, надлези и кръгови движения. Налице са необходимите инертни материали. Звеното разполага с общо пет снегорина, като три от тях са оборудвани с пясъкоразпръсквачка и две фадроми.
Почистват се и се осоляват пътищата в региона. За снегопочистване на общинска пътна мрежа и населените места Общината има сключени 10 договори с 4 фирми. Те също са създали необходимата организация за работа при създалата се обстановка.
В 15 области, сред които и Видин, за днес е обявен жълт код за потенциално опасно време заради обилни снеговалежи и увеличаване на снежната покривка. Очаква се да вали през цялото денонощие.




СНИМКИ:ОБЩИНА ВИДИН

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!