BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прекратяват се ежедневните брифинги на Националния оперативен щаб

Прекратяват се ежедневните брифинги на Националния оперативен щаб

Прекратяват се ежедневните брифинги на Националния оперативен щаб, на които се съобщават данните за заразените с коронавирус. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов на брифинг в Министерския съвет.
Той уточни, че щабът ще продължи да функционира до 31 декември, за да има възможност за реакция при необходимост. Информация за заразените пък ще бъде обявявана на информационния сайт.
„Информацията няма да бъде спряна, но това непрекъснато включване на Щаба създава чувството за безпокойство. Трябва да се научим да живеем с този вирус. Но искаме да се върнем към нормалния начин на живот“, посочи Борисов.
„Днес стават 100 дни, откактко издадох заповедта за откриването на Национален оперативен щаб“, припомни премиерът и благодари на всички българи, че са спазвали мерките на Щаба.

Източник: Дарик нюз

Посещения: 8

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!