BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Проф. Олег Асенов ще представи т.нар. тол калкулатор и маршрутната карта пред Камарата на автобусните превозвачи

Проф. Олег Асенов ще представи т.нар. тол калкулатор и маршрутната карта пред Камарата на автобусните превозвачи

Проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, ще представи пред членовете на Камарата на автобусните превозвачи работата с т.нар. тол калкулатор и тестовото издаване на маршрутна карта.
Това съобщиха от АПИ.
Демонстрацията е по покана на председателя на Камарата на автобусните превозвачи Васил Пиронков и ще бъде в Асеновград на 18 септември от 11 часа.

На 20 август Националното тол управление откри демонстрационни центрове в четири областни града – София, Пловдив, Варна и Русе, в които започнаха поетапно тестовете на електронната система за събиране на пътни такси на база изминато разстояние – тол. В тях с помощта на обучени служители на НТУ може да се тества купуването на маршрутни карти от четирите канала, по които АПИ ще ги предлага – терминал за самообслужване, сайта www.bgtoll.bg, мобилното приложение и от гише. По заявка се организират работни срещи и обучения с представители на браншовите организации.
В Камарата на автобусните превозвачи членуват 34 транспортни фирми с около 2 400 автобуса.

Екип: Видин Вест

Посещения: 1

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!