BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Решете своите финансови проблеми с помощта на бърз кредит!

Решете своите финансови проблеми с помощта на бърз кредит!

Бързите кредити са сериозни финансови решения, които се отпускат както от финансови институции, така и от нефинансови такива. В последните години те станаха една от сериозните алтернатива на потребителските кредити, защото отпускането им е изключително улеснено и става в рамките на няколко минути, което е по-трудно постижимо при потребителските кредити.

Много от хората не са запознати с предимствата на бързите заеми и понякога прибягват до потребителски суми дори когато става дума за малки сума от типа на 50 – 2000 лева. Няма смисъл да се натоварвате с цялата слоооооожна и тромава процедура по кандидатстване за потребителски кредит, ако ви трябват такива пари – просто вземете бърз кредит.

Бързите кредити са предназначени точно за хора, които има краткосрочна нужда от финансова инжекция, за да могат да покрият спешен разход или просто да имат джобни за период от няколко дни. Те са отпускат в рамките на 15 – 30 минути и ви е необходима само лична карта за кандидатстване, а изплащането става или веднага на каса в кеш, или по банков път – изборът е ваш.

Самото кандидатстване за бърз кредит може да стане както онлайн, така и офлайн. С онлайн кандидставането няма нужда дори да излизате от дома си – просто попълвате данните, въвеждате банкова сметка и ако сте одобрени, ще получите уведомление за това по електронен път (електронна поща) или ще ви се обадят по телефона.

Какви са лихвите при бързите кредити?

Лихвите варират, но стандартно са между 12-20% от сумата в зависимост от предложението на съответния кредитор. Вие имате възможност да избирате от над 400 фирми, защото БНБ е отпуснала над 400 лиценза за такава дейност.

Лихвите при бързите кредити са сравними с тези при потребителските заеми, но обикновено са малко по-високо с няколко пункта. Имайте предвид, че при потребителските кредити има такси за отпускане и управление, които не се водят лихви, но са утежняващи. При бързите заеми няма такива такси.

Посещения: 107

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!