BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слаб дъжд и от 3 до 5 градуса в новогодишната нощ

Слаб дъжд и от 3 до 5 градуса в новогодишната нощ

Страната ни е под влиянието на югоизточната периферия на голяма по площ циклонална област, която се разпростира над почти целия европейски континент. На нея дължим топлото време в нашия регион на континента, съобщи dir.bg
Днес, в предпоследния ден на годината, времето ще остане топло за сезона, с температури, превишаващи обичайните с 10-15 градуса.
Облачността ще бъде променлива, по-значителна над източните райони, но и там ще бъде предимно средна и висока. Температурите ще са от 11 до 16-17 градуса.
В източните райони ще продължи да духа умерен и силен южен вятър. Утре минималните температури ще бъдат от 3 до 11, по-високи на изток, където ще остане ветровито.
Облачността ще се увеличи и в западните и южни райони ще превали дъжд. Дневните температури ще бъдат от 11 до 16 градуса.
В полунощ срещу 1 януари облачността над по-голямата част от страната ще бъде значителна. на места ще превалява слаб дъжд, а малко по-значителни валежи ще има в югоизточните райони.
Температурите ще бъдат от 3-4 градуса по високите полета на запад до 10-11 в източните райони, където все още ще духа до умерен вятър от юг.
Топло за сезона ще остане и в първите дни на новата година.

ЕКИП: ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 9

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!