BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ще блокират АМ „Тракия“ край Стара Загора

Ще блокират АМ „Тракия“ край Стара Загора

Протестно автошествие с блокада на изхода на автомагистрала „Тракия“ ще се проведе днес в Стара Загора. То е организирано в групата „Стара Загора иска Оставка“ с кания за оставка на правителството, на главния прокурор и предсрочни парламентарни избори.

Сборният пункт в Стара Загора, ще е на паркинга на езерото „Загорка“ в 18,30 часа. Шествието ще тръгне в посока автомагистрала “Тракия”.
Един от протестиращите смята, че действията на недоволните от властта трябва да се разширяват.

„Планираме да блокираме АМ „Тракия” за неопределено време като акт на гражданско неподчинение“, заяви Петко Петков, един от организаторите на протестите в Стара Загора.

Организаторите призовават към шествието да се присъединят всички протестиращи от цялата област. Очаква се в протеста да се включат над 200 коли от Стара Загора и Казанлък.

„Ще има музика, подготвили сме забавления. Не търсим стълкновения с полицията, настояваме да се чуят исканията ни”, подчертаха организаторите на днешния протест.

Източник:Novini.bg

Посещения: 36

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!