BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

17-годишно момиче е сред новозаразените с коронавирус във Враца, 92-ма са под карантина

17-годишно момиче е сред новозаразените с коронавирус във Враца, 92-ма са под карантина

7 нови случаи на болни от COVID-19 в област Враца за последното денонощие.

Пет от новорегистрираните лица са от гр. Враца. Случаите касаят жена на 57 години, която е с положителен тест след изследване по повод симптоми, момиче на 17 години, открито след изследване поради данни за контакт с вече потвърден случай и трима мъже на възраст между 47 и 60 години, които са потвърдени като положителни случаи след лабораторно изследване за COVID-19.
56-годишна жена от с. Хайредин е диагностицирана с Коронавирусна инфекция. Лицето е без симптоматика, като случаят е открит и подаден за наблюдение от РЗИ – Видин.
Седмият случай касае мъж на 53 години от с. Чирен, който е открит и диагностициран след положителен резултат от лабораторно изследване.

Всички новорегистрирани болни са диагностицирани за домашно лечение и наблюдение, като към контактните им лица в домашна и работна среда са предприети противоепидемични и изолационни мерки.

12 проби са взетите от РЗИ – Враца за изминалото денонощие. 92 лица са поставени под карантина.

132 са излекуваните случаи в област Враца. Общо обявените са 181, като активни са 42. 11 са хоспитализираните, на домашно лечение и наблюдение са 31 заболели. Починалите са 7.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 46

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!