BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

63-годишен мъж, обявен за общонационално издирване, е задържан

63-годишен мъж, обявен за общонационално издирване, е задържан

63-годишен, обявен за общонационално издирване, е задържан от служители на ОД МВР- Плевен. Това съобщиха от ОД МВР . На 2 декември в Плевен служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Плевен са установили и задържали 63-годишен, с адресна регистрация в град Габрово. Мъжът е обявен за общодържавно издирване с телеграма по описа на ГД НП – София по изпълнителна преписка – присъда, по описа на Районна прокуратура – Габрово, присъда по наказателно дело общ характер, по описа на Районен съд – Девня, потвърдена с решение на Окръжен съд – Варна. Лицето е осъдено да изтърпи 3 /три/ години и 6 /шест/ месеца лишаване от свобода в затвора гр. Ловеч, предаде „Фокус“.
63-годишният е регистриран в шенгенската информационна система с шенгенски идентификатор – лице за арест с цел предаване или екстрадиране. Той е предаден на ГД „Охрана“ при МП – Плевен, за конвоиране до затвора гр. Ловеч и привеждане на присъдата в изпълнение. Уведомени са инициаторите на издирването.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 26

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!