BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Враца – домакин на образователен форум

Представители на образователното министерство и районни управления на образованието от Северозападна България са част от регионален форум по програма „Иновации в действие“.
Кметът Калин Каменов приветства присъстващите и заяви, че местната администрация ще продължава да работи за модернизирането на образователната инфраструктура в града.
В рамките на форума експертите ще посетят СУ „Козма Тричков“ – което е домакин на срещата и ще наблюдават финансови работилници „Бюджетен баскетбол“, „На кредит или не“ и “Видове застраховки“.
Визитата ще продължи с дискусия за иновациите в образованието и представяне на практики в направления „Технологична образователна среда“ и „Иновативни педагогически технологии“.
На форума присъстват още: началниците на РУО Враца, Видин, Монтана, Плевен и Ловеч, директорът на СУ „Козма Тричков“ Нели Борчева, педагози и ученици

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!