BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Косенето на зелените площи във Видин, продължава по график ( Снимки)

Косенето на зелените площи във Видин, продължава по график ( Снимки)

Работници от групата по озеленяване към Община Видин окосяват днес в парк „Владикина бахча“, както и в междублоковите пространства на жилищните комплекси „Георги Бенковски“ и „Химик“, съобщават от пресслужбата на града.

В същото време се извърши и кастрене на клони на дървета около Районната здравна инспекция. Дейностите са съобразени с графика за косене на общинските озеленени площи, който е в сила за месеците май и юни и е публикуван в интернет страницата на Общината.

Ог Общината припомнят, че през изминалата седмица общинското ръководство отправи призив към гражданите да проявят отговорност и се включат в почистването и облагородяването на пространствата пред жилищните кооперации и блокове, с цел създаване на по-благоприятни условия на обкръжаващата ни среда. В отговор на апела на много места във Видин граждани, неправителствени организации, училища и др. се включиха в доброволческата инициатива за един по-красив и чист Видин.

Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 59

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!