BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На 5-ти юли служителите на вътрешното министерство отбелязаха професионалния си празник

За постигнати високи професионални резултати 83 служители от ОДМВР-Видин и 18 служители от РДПБЗН-Видин са наградени по случай празника

Отличията са връчени от директорите на двете териториални структури на церемония в петък – 7 юли в залата на областната дирекция. По утвърдена дългогодишна традиция сред гостите на тържеството са и служителите от Полицейския инспекторат на окръг Долж, Румъния.

Областният управител на Видин Огнян Асенов бе гост на официалната церемония по отличаване на служители от ОД на МВР – Видин и РД ПБЗН за постигнати високи професионални резултати.

„Изразявам благодарност към всеки един от Вас за неуморния труд, за професионализма и смелостта в борбата срещу престъпността, за приноса Ви в укрепване на законността и вътрешния ред, както и за осигуряване спокойствието на жителите на нашата област. Пазете достойнството на Вашата професия, не правете компромиси с принципите й. Вашите постижения в името на законността и държавността са успех за цялото общество“, се казва в приветствието на областния управител към работещите в системата на МВР.

По време на церемонията директорът на ОД на МВР – Видин старши комисар Петър Коцин изказа удовлетвореност от съвместна работа с Областна администрация Видин и връчи благодарствена грамота на Областния управител Огнян Асенов за ползотворно и ефективно сътрудничество между двете институции.

 

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!