BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Мездра обявява провеждането на XXII открит общински турнир по футбол на малки врати

 Община Мездра обявява провеждането на XXII открит общински турнир по футбол на малки врати за фирмени, квартални и селски отбори. Турнирът ще се проведе през периода 2-31 май 2023 г. от 18:30 часа на спортната площадка в СУ „Иван Вазов“ – гр. Мездра.
В турнира могат да вземат участие всички желаещи фирмени, квартални и селски отбори, без значение от коя община са. В турнира нямат право да участват състезатели, картотекирани през пролетния полусезон на спортно-състезателната 2022/2023 г. в първенствата на Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига и Трета аматьорска футболна лига. Таксата за участие е 10 лева на състезател, а минималната възраст на състезателите – 16 години. Всеки отбор се състои от минимум 10 състезатели, като в игра са пет полеви играчи + вратаря. Системата за провеждане на турнира ще бъде уточнена на техническата конференция, в зависимост от броя на подадените заявки за участие.
Отборите, класирали се на I, II, III и IV място, ще получат купи, грамоти и парични награди: за първо място – 500 лв., за второ – 300 лв., за трето – 200 лв., за четвърто – 100 лв. Ще бъдат връчени и две индивидуални награди от по 100 лв. – за най-добър вратар и за голмайстор на турнира. Предвиден е и специален отборен приз за феърплей също от 100 лв.
 Заявки за участие в турнира се приемат до 26 април 2023 г. (сряда) в стая №303 на Община Мездра. До тази дата водачите на отборите трябва да представят също списък на състезателите и да заплатят таксата за участие в Център за административно обслужване при Община Мездра.
   Техническата конференция и жребият за турнира ще се състоят на 28 април 2023 г. (петък) от 15:00 часа в малката заседателна зала на 4-ия етаж в сградата на Община Мездра.
   За контакти и допълнителна информация: тел. 0879 830 900 – Седефка Петкова, гл. експерт „Култура, спорт, туризъм“ в Община Мездра.
Наредбата за провеждане на XXII открит общински турнир по футбол на малки врати може е публикувана на официалната интернет страница на Община Мездра: Н А Р Е Д Б А за провеждане на XXII открит общински турнир по футбол на малки врати за фирмени, квартални и селски отбори 02-31.05.2023 г., гр. Мездра
 

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!