BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинският пазар във Видин с контролиран достъп(Снимки)

Общинският пазар във Видин с контролиран достъп(Снимки)

Със заповед на кмета на Общината, във връзка с обявената от Министерски съвет извънредна епидемична обстановка за периода 14.05.2020-14.06.2020 г. и разпоредените мерки от министъра на здравеопазването, е създадена необходимата организация за работа на ОП „Пазари и паркинги“, съобщават от пресцентъра на областния град.
Остават изискванията за спазване на дистанция от минимум 2 метра между продавачи и клиенти, като всички те задължително трябва да носят предпазни средства. Наемателите на общински обекти не трябва да допускат вторично замърсяване на предлаганите храни. На пазара във Видин не се допуска струпването на хора, а движението е еднопосочно. Всеки ден се прави и дезинфекция.
До отпадане на необходимостта в града остава затворен ежеседмичният съботен пазар пред стадион „Георги Бенковски“, дъпълват от Общината.

Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 127

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!