BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Покритият плувен басейн във Враца поднови своята дейност

Покритият плувен басейн във Враца поднови своята дейност

От днес, покритият плувен басейн във Враца поднови своята дейност.
Създадена е организация от общинското предприятие „Спорт и туризъм“ за стриктно спазване на противоепидемичните мерки, посочени в заповедта на здравния министър. Басейнът ще работи само за граждани, като към момента няма да се допуска провеждането на тренировки на спортните клубове, уточняват от Общината.
На всеки един посетител на покрития плувен басейн ще бъде измервана телесната температура, като лица с грипоподобни симптоми няма да бъдат допускани. Обслужващият персонал на предприятието ще извършва дезинфекция на използваните принадлежности като столове, гардероби, маси и производните им след всеки посетител. Тоалетните, съблекалните и общите части ще бъдат почиствани на всеки кръгъл час. Водата в плувния басейн също ще бъде обработвана със специални препарати, безвредни за хората.
Работното време е: от понеделник до петък – от 06:00 до 22:00 часа, а през уикенда – от 10:00 до 17:00 часа.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 6

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!