BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Информация относно частичните избори за кмет в Подгоре и нови избори за кмет в Слана бара

Информация относно частичните избори за кмет в Подгоре и нови избори за кмет в Слана бара

От сектор „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Видин е създадена организация за съдействие на български граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в частичните избори за кмет на кметство в село Подгоре и нови избори за кмет на кметство в село Слана бара, на 23 юни 2024 г.

Гишетата в паспортните служби в ОДМВР-Видин и РУ-Кула ще работят на 22 и 23 юни 2024 г.

За издаване на  удостоверения за гласуване е необходимо гражданите лично да подадат искане – в събота от 8.30 до 17.00 часа, а в неделя от 8.30 до 19.00 часа.

Удостоверенията, осигуряващи възможност за упражняване правото на глас в изборния ден, се издават само след приемане на заявление за издаване на лична карта.

Удостоверения за заявен постоянен и настоящ адрес се издават от общинската администрация. Удостоверението се издава, за да послужи само пред СИК и е валидно за изборния ден 23.06.2024г.

Посещения: 577

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!