BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Безплатен концерт за деца на Симфониета Видин в крайдунавския парк

Безплатен концерт за деца на Симфониета Видин в крайдунавския парк

На 20 август от 18:00 ч. Община Видин и Симфониета Видин канят всички малчугани на безплатния концерт „Трите патета“ в крайдунавския парк при Лисичките.

Музикалната приказка „Трите патета“ е по музика на Петър Ступел и текст на Стефан Цанев. В програмата са включени и популярните детски песнички „Мила моя мамо“, „Тръгнал кос“, „Болното коте“, „Две калинки“, „Зайченцето бяло“. По време на събитието ще се проведе викторина, а отличилите се ще получат лакомства. Екипът на Симфониетата се е погрижил да изненада децата с атрактивна програма и много изненади.

Тази година Симфониета Видин продължава активно да работи, въпреки ситуацията около пандемията и да радва своите почитатели с концерти на открити пространства. Напомняме, че „Трите патета“ е вторият детски концерт в рамките на летния сезон, който видинските малчугани имат възможност да чуят. През юли музикантите изненадаха най-малките с „Магарешки работи“ – произведение отново на Петър Ступел, в двора на детска градина „Желязко Попниколов“. Събитието беше посетено от многобройна публика.
Следете предстоящите инициативи на Симфониета Видин тук.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 22

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!