BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Берковица се включва в инициативата „Нестле за живей активно! 2020“

Берковица се включва в инициативата „Нестле за живей активно! 2020“

Община Берковица се включва в Националния конкурс за спонсорство на общински проект „Нестле за живей активно! 2020“, който има за цел да промотира движението, спорта и балансираното хранене в България, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Инициативата стартира през 2006 година и до момента към нея ежегодно са се включвали значителен брой общини. След подаване на заявка всяка община предприема редица мероприятия, с които да активизира хората да живеят здравословно – да спортуват, да се хранят с полезни храни, да се грижат за своето здраве и за здравето на околните. Жури ще оцени кандидатурите и ще определи победителя, който ще получи финансиране за осъществяване на проект, насочен към активния начин на живот и/или изграждане на навици за балансирано хранене на населението в общината.

Община Берковица стартира изпълнението на проекта чрез провеждане на поход по еко пътека „Хайдушки водопади“ на 22 септември 2020 година. Началото на събитието ще бъде дадено в 10:30 часа от стадион „Мрамор“ – град Берковица.

Общината призовава всички съграждани да се присъединят към мероприятието като подкрепят активния и здравословен начин на живот и станат част от „Нестле за живей активно! 2020“!

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 17

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!