BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Благодарност за добре свършена работа

В присъствието на общински служители, представители на Детския комплекс в града, на туристическия център и граждани активно участвали в организацията и провеждането на четвъртия летен фестивал „Опера на върховете – „Белоградчишки скали“, кметът на община Белоградчик – Борис Николов, връчи благодарствени писма и изказа похвала за прекрасно свършената работа, съобщават от пресслужбата в Белоградчик.

„Най-голяма заслуга и нашата благодарност имат младите, красиви и интелегентни хора присъстващи в залата. На тях пожелавам здраве и успехи в овладяването на науката и догодина отнова да окажат своята безценна помощ“ – каза в своето слово кметът и връчи специални грамоти на най-младите участници в организационния екип и във фестивалните представления.
Росен Младенов – заместник кмет на общината и ръководител на местния екип осигуряващ събитието, сподели, че отзивите за организацията на фестивала са изключително ласкави и позитивни, както от страна на медиите и участниците, така и от любителите и зрителите на оперната фиеста. Той не спести своите суперлативи по отношение на перфектното и професионално съдействие на младите хора, „впечатлили със своето дръзновение и талант, както и с мило, топло и внимателно отношение -силно трогнало и впечатлило всички гости, не малка част от които чужденци“.
Специална благодарност бе отправена и към ръководствата на Районното управление и Областната дирекция на МВР и Районната служба „ПБЗН“.

Снимки: Община Белоградчик

Екип: Видин Вест

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!