BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Валери Симеонов разкри ще има ли оставка на правителството и Борисов

Валери Симеонов разкри ще има ли оставка на правителството и Борисов

Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет. Това съобщи лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който тази сутрин участва на Коалиционен съвет при премиера Борисов.

„Премиерът на България е Бойко Борисов. Няма други варианти пред нас. Имаме работа за вършене и в парламента, и в изпълнителната власт“, заяви пред Нова телевизия Симеонов.

Той добави, че няма вариант за оставка през септември. Лидерът на НФСБ обяви още, че кабинетът няма да се подаде на уличния натиск и да избяга от отговорност.
„Приоритетите на кабинета ще бъдат в посока борбата с битовата престъпност, повишаване на пенсиите, подобряване на социалните услуги и стандарта на живот“, добави още Симеонов.
„Изборите ще са тогава, когато е по Конституция. Нека всички политически партии се подготвят за тях“, посъветва лидерът на НФСБ.
„Трябва да се вземат крайни мерки и да се спазва закона. Това е мое мнение. Дали това ще се направи зависи от МВР“, заяви зам.-председателят на парламента на въпрос за блокадите в центъра на София.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 83

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!