BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Белоградчик разясниха условията за регистрацията на лични стопанства

В Белоградчик разясниха условията за регистрацията на лични стопанства

В Белоградчик разясниха условията за регистрацията на лични стопанства.
Връзка със заповед на изпълнителния директор на Българската агенция по безопасност на храните бе проведено заседание на Общинската епизоотична комисия. На заседанието присъстваха всички кметски наместници от населените места на общината.
В началото на срещата Албена Бакалеева – председател на комисията, обърна внимание на задълженията на местната власт, вменени със Закона за ветеринарномедицинската дейност, а именно: оказване на съдействие на ветеринарномедицинските органи по повод мерките за профилактика и контрол при отглеждането на животни в личните стопанства.
Галина Лилина – официален ветеринарен лекар за Община Белоградчик, разясни необходимостта от изготвяне на опис на отглежданите животни без идентификация. За целта ще бъдат извършени проверки на всички лични стопанства, в процеса на които да бъдат установени, както наличие на идентификация, така и регистрация на самите животновъдни обекти по чл. 137 от Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Екип Видин Вест

Посещения: 34

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!