BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Берковица ще се проведе турнир „Старата пушка“ 2020

В Берковица ще се проведе турнир „Старата пушка“ 2020

За седма поредна година в град Берковица, по случай 126 години от създаването на СЛРД „Сокол“ гр. Берковица и 125 години от издаването на първото ловно списание „Ловецъ“ (1 август 1895 г.), на 1 август 2020 г. ще се проведе традиционния турнир „Старата пушка“, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

СЛРД „Сокол“ гр. Берковица канят приятели, ловци, притежатели и ценители на старинното ловно оръжие да се съберат и за поредна година да затвърдят традициите, единството и приемствеността в ловната организация! Събитието се организира с подкрепата на Община Берковица.
Турнирът ще се проведе на 01.08.2020 година.
Сборен пункт – 7:00 часа пред сградата на СЛРД „Сокол“ гр. Берковица/ ул. Александровска, бл. 26/
За повече информация: тел. 0887819604, e-mail: slrd_sokol@mail.bg
Предвид епидемичната обстановка в страната и в съответствие със законодателството на Република България, спазването на всички противоепидемични и предпазни мерки на открито ще бъдат задължителни.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 21

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!