BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Община Берковица забраниха използването на вендинг машини

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и противоепидемичните мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус-инфекцията, кметът на Община Берковица издаде заповед с въвеждането на следните допълнителни противоепидемични мерки на територията на Община Берковица:

1. Считано от 00:00 часа на 25.03.2020г. се забранява използването на вендинг машини за кафе, напитки и пакетирани храни по улиците и в сгради. Машините да бъдат изключени от захранването и обозначени, че не функционират, като бутоните и отделенията за монети да са закрити и обезопасени.
2. Офисите на банки да предприемат съответните действия по редовна дезинфекция на банкоматите – бутони, отделения за банкноти и всички други повърхности, които са в контакт с ръцете на потребителите.

Срокът и обхватът на мерките по т.1 може да бъде променян в зависимост от епидемичната ситуация в страната.

СНИМКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!