BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКАТА МАРТИ!

Едно малко слънчице иска да продължи да грее, за да има щастливо детство и възможността да порасне, да продължи да бъде чудото на своите родители, и на всички нас!

От Община Берковица призовават, да помогнем на малката Марти, която има нужда от Вас и Вашата помощ! Както сегашната ситуация, в която се намира страната ни, ни учи на самодисциплина и смирение, така и Марти ни учи на борбеност, себеотдаване, вяра, любов!
Момиченцето се роди на 13.09.2019 г. едва 2080 грама. Скоро станало ясно, че страда от чернодробна недостатъчност. В Турция са направени две операции, които да предотвратят чернодробната трансплантация. За съжаление, очаквания резултат не е на лице и тази тежка интервенция ще трябва да бъде направена до шест месеца, за да живее Марти.
Паради настъпилата криза в световен мащаб, офертата от страна на германската болница се бави, както и възможността да се направят изследвания на потенциалния донор. От известно време Марти получава гъбични инфекции, но родителите успяват да овладяват състоянието й. Надяваме се състоянието ѝ да се задържи стабилно до получаване на окончателната оферта от болницата и събирането на средствата.
Към 22.03.2020 година събраната сума по сметките е около 195 000 лв. , а необходимата сума е 270 000 евро , която е непосинилна за едно семейство.

Нека се обединим и да покажем, че Ние българите сме ГОЛЕМИ ЧОВЕЦИ! Нека докажем ,че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
Настъпилите тежки времена по – скоро ни „затварят в черупките“, но сега БОГ иска да види у нас точно обратното – как не сме егоисти, как можем да изпитваме емпатия, как подкрепяме най-уязвимите, какво носим в сърцата си и защо заслужаваме опрощение !
Да отворим сърцата си и да помогнем на едно семейство да бъде щастливо!
❤ ДАРИ и СПОДЕЛИ ❤ МАРТИ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ ❤
Дарителска банкова сметка в ОББ:
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG97UBBS80021090843440
Бенефициент:
Мартина Емилова Младенова

⬇ ЗА ДИРЕКТНО ДАРЕНИЕ ⬇ Линк към HELPKARMA ⬇
helpkarma.com

ИЗТОЧНИК:facebook.com

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!