BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Двама от новозаразените с коронавирус от Видинско са настанени във ВМА и в ломската болница

Двама от новозаразените с коронавирус от Видинско са настанени във ВМА и в ломската болница

По данни на РЗИ – Видин, за последното денонощие има регистрирани 2 случая на коронавирус в област Видин.

Това са двама мъже на 50 и 52 години от община Видин, съобщиха от Областната администрация. Лицата не са били контактни помежду си. Единият е потърсил лекарска помощ със симптоматика. В МБАЛ „Света Петка“ му е взета проба за COVID-19, която се оказва положителна. Към момента е хоспитализиран в ломската болница. Другият е потърсил лекарска помощ във Военномедицинска академия, където му е взета пробата и към момента е хоспитализиран. В процес на установяване са контактните лица на двамата новозаразени.
Третият за област Видин случай на коронавирус, обявен днес в Единния информационен портал, е на лице, което е с адресна регистрация Видин, но живее в София. Ще се лекуват и кара карантина си там.

Към 14,30 ч. на 30.07.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 228, от които 198 са излекуваните. 20 лица, положителни за COVID-19, са починали. Активните случаи са 10.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 651

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!