BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Два нови иновативни кабинети открива Второ СУ „Н. Й. Вапцаров“- гр. Монтана

В деня на своя Патронен празник – 7 декември, във Второ СУ „Н. Й. Вапцаров“ ще се открият нови, модерни и иновативни кабинети по география и икономика и история и цивилизации, които да са не само място за учене, но и за провокиране на  интереса на учениците към общестнените науки.

От 2021-2022 учебна година Второ СУ е иновативно училище, а основната цел на ръководството и колектива на учебното заведение е да изградят иновативна среда, която да насърчава учениците към творческо развитие, креативно мислене и иновативност.

Стремeжът към създаване на  съвременна позитивна учебна среда е продиктуван от вярата, че бъдещето е една симбиоза между традиции и иновации, казва директорът на училището г-жа Елка Станева.

Тържественото откриване на новите учебни кабинети е на 7 декември  от 11:00 часа.

Присъстващите трябва да представят наличен сертификат, ако не притежават такъв от училището ще им   бъде направен  бърз тест, за да се спазят мерките за безопасност, свързани с Covid– 19!




Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!