BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ден на траур във врачанското училище, в което почина 13-годишно момиче

Ден на траур във врачанското училище, в което почина 13-годишно момиче

Трагедия се случи през вчерашния ден във Враца. Седмокласничка почина в училище. Детето е било в междучасие и говорело с майка си по телефона, когато му прилошало, предаде Дарик. От училището потвърдиха смъртния случай на своята възпитаничка с извънредно съобщение:
„Информираме Ви, че на 9 декември в Средно училище „Христо Ботев“- Враца има смъртен случай с ученичка от 7 клас. Взети са своевременно всички необходими мерки от наша страна. Уведомени са институциите, провеждат се разговори от специалисти. Психолози работят с учениците.
Предвид трагедията и нашата скръб Ви молим за разбиране и етика към опазване психическото и физическо състояние на децата и учителите като не ги притеснявате с въпроси“. Лекарите от Спешна помощ пристигнали за минути, но не успяват да спасят момичето. Причините за смъртта все още се изясняват.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 17

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!