BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва пролетното почистване в община Монтана

Започва пролетното почистване в община Монтана

От тази седмица стартира косенето на зелените площи, миенето на улици, площади и паркове в Монтана, съобщи кметът Златко Живков.

През почивните дни екипите на общинското предприятие „Чистота” са работили извънредно за почистване на сметища в различни райони на града и селата. Продължава премахването на незаконните постройки в жилищните квартали. През последните дни са демонтирани 64 гаража.
До Великден ще приключат всички текущи ремонти, които се правят в момента в селата, уточни още Живков. Става дума за изкърпване на улици, ремонтиране на кметства и читалища. През тази седмица ще започне основният ремонт на улица „Бозвели” в града.
В края на изявлението си кметът на Монтана припомни на съгражданите си, че кампанията за събирането на местни данъци и такси продължава, благодари на всички, които спазват мерките за безопасност в условията на пандемия и най-вече на работодателите, които осигуряват местната икономика и препитанието на хората от общината.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 5

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!