BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зов за помощ: Малката Сияна се нуждае от СПЕШНО лечение в Израел !

Зов за помощ: Малката Сияна се нуждае от СПЕШНО лечение в Израел !

Сияна е на 4 г. от гр. Враца и се нуждае от животоспасяващо СПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ за да може да живее и да се радва на живота.

В началото на 2020 г. й е открито злокачествено образувание на бъбрека с разсейки в тялото. Най-жестоката новина за едни родители и едно невинно дете. Те преминават през много изпитания и трудности. Направена е операция на детето, при която е отстранен тумора заедно с бъбрека, но за жалост след месец отново се появил нов 4 сантиметров тумор. Поради агресивността на заболяването детето се нуждае от животоспасяващо СПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ в Израел. Необходимата сума за него е 300 хил. евро, която е непосилна за семейството. Поради тази причина семейството и близките на Сияна са започнали кампания за набиране на средства и молят всеки, който може да помогне на тяхната дъщеря да го направи за да й се даде шанс тя да живее като всяко едно дете и да има едно щастливо детство.

Събрани са доста средства, но цялата сума за лечението е наистина голяма. Колкото по-бързо бъде събрана,толкова шансовете на Сияна да пребори болестта са по-големи. Нека се включим, нека ПОМОГНЕМ на Сияна в тежката битка с болестта. Нека дадем шанс на Сияна да живее.

Сметка за дарения: Сияна Любомирова Емилова
УниКредит Булбанк АД, BIC: UNCRBGSF
Сметка с IBAN: BG34 UNCR 7000 1524 1305 82, Валута:BGN

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 28

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!