BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Излезе резултатът от пробата за Covid-19 на зам. кметът на Видин Светослав Скорчев

Излезе резултатът от пробата за Covid-19 на зам. кметът на Видин Светослав Скорчев

Уважаеми съграждани, днес ми излезе резултатът от PCR теста, който е отрицателен. Но като отговорен гражданин ще остана под карантина до 2.11.2020 г. включително. Това съобщи във фейсбук профила си зам. кметът на община Видин Светослав Скорчев.

Припомняме, че изследването за коронавирус на част от ръководството на община Видин е заради положителния тест, който даде кметът на Дунавци Димо Скорчев преди дни, който е и баща на Светослав Скорчев.

Директорът на РЗИ-Видин съобщи на брифинг, че семейството на кмета на Дунавци е изследвано за Covid-19, и всички контактни лица с него от велопохода са поставени под домашна карантина, включително и кметът на Видин д-р Цветан Ценков, председателят на местния парламент Генади Велков и общинския съветник от БСП Юли Петров.
Всички те остават под карантина до 02.11.20г. включително.

Д-р Ценков също коментира ситуацията с карантината:

„Уважаеми съграждани нито аз, нито съпругата ми, още повече екипа от община Видин са с Ковид. Карантината е задължителна за нас, след като сме били в контакт с г-н Димо Скорчев, кмета на Дунавци“, обясни кмета на Видин.
Вижте какно още написа той:

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 1 060

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!