BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво време ни очаква до края на седмицата?

Какво време ни очаква до края на седмицата?

Днес минималните температури ще са предимно между 0 и 5 градуса, съобщават от НИМХ.
Утре още сутринта облачността ще намалее и през деня ще бъде предимно слънчево.
Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 12 и 17 градуса, малко по-ниски по морския бряг.
Над Черноморието ще преобладава слънчево време. По-значителна ще е облачността сутринта по южното крайбрежие, където на места все още е възможно да превалява слаб дъжд.
Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който до вечерта ще стихне. Максималните температури ще бъдат между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е около 8 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще е предимно слънчево. По-значителна облачност ще има в сутрешните часове, на отделни места със слаб снеговалеж. Ще духа до умерен, по високите и открити части – до силен североизточен вятър, който след обяд ще отслабва и ще започне да се ориентира от север-северозапад.
Максималната температура на 1200 метра ще е около 7 градуса, на 2000 метра – около 0 градуса.
В петък сутринта над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево, но от запад на изток ще започне да преминава атмосферно смущение и над Западна и Северна България около и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили.
За кратко ще се затопли още и дневните температури ще достигнат, на места и ще надхвърлят 20 градуса, но по-късно ще започне да нахлува студен въздух.
След временно намаление на облачността, в събота и неделя отново ще се заоблачи. На места ще има и валежи, главно в югоизточната част от страната са възможни и гръмотевици. Температурите навсякъде ще се понижат.

Посещения: 47

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!