BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Кула: Въпреки трудностите породени от пандемията успяхме да изпълним инвестиционната програма на Общината

Кметът на Кула: Въпреки трудностите породени от пандемията успяхме да изпълним инвестиционната програма на Общината

Постигнахме много, въпреки ограниченията и сме твърдо решени да полагаме нови усилия, да бъдем още повече отговорни, да постигаме нови успехи, каза кметът на община Кула д-р Владимир Владимиров по време на официалното си изказване по повод празника на града на 19 август.

Той отбеляза, че денят обединява традициите и почитта към славната история, но подчерта че също така е и ден, в който се чертае бъдещето на града. В този ред на мисли д-р Владимиров определи като успешна за града изминалата година.

„Успяхме да реализираме всички ангажименти свързани с изпълнението на инвестиционната програма на Община Кула и се продължава да се работи по спечелени проекти“, посочи кметът.

Той изброи няколко важни неща, които били свършени през годината, като започна с това, че след изборите се е конструирал нов местен парламент. Градоначалникът заяви, че въпреки трудностите, породени от коронавирус пандемията, са успяли да финализират проектите за рехабилитация на пътищата за Старопатица и Цар Петрово. Изпълнени са мерките за енергийна ефективност в бившето АПК. Завършен е ремонт на помещения в четалището, като по същия проект са закупени ново оборудване и озвучителна и осветителна техника. Кметът допълни още, че са били спечелине европейски средства за закриване на бившето депо за твърди битови отпадъци и за асфалтиране на ул. „Васил Левски“ в града.

„Всичко наследено, всичко новопостроено изисква много грижи и опазване, труд и надграждане, за да бъде Кула модерна и по-удобна за живот в по-добри условия за нашите деца и младежи“, заяви в речта си д-р Владимиров, като отправи благодарности към всички, които полагат грижи за града и общината и пожела здраве и благоденствие на хората.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 109

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!