BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коледен лекоатлетически турнир във Видин

Събитието е част от коледно-новогодишната програма на Общината, а съорганизатори са спортен клуб „Радуканови“ и Регионално управление на образованието. Спортната проява се проведе в закритата лекоатлетическа писта. Дисциплините, в които състезателите премериха сили, бяха 60 метра, скок от място, скок дължина и скок височина. Класирането бе индивидуално по възрасти и поотделно за момичета и момчета във всяка дисциплина.

Борислава Борисова връчи медалите на най-малките победители. Тя приветства от името на кмета на Видин д-р Цветан Ценков и от свое име присъстващите за хубавата инициатива и за създадената отлична организация. „Похвално е, че от най-ранна възраст децата се възпитават в любов към спорта. Вие превърнахте днешния турнир в едно спортно забавление в името на приятелството. Помнете, че спортът е здраве, спортувайте на воля и знайте, че днес всички вие сте победители“, каза заместник-кметът и поздрави всички с настъпващите коледно-новогодишни празници, като им пожела здраве и много успехи.

Целта на коледния турнир е да се популяризира леката атлетика сред подрастващите.

 

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!