BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Красимир Живков е участвал в организираната престъпна група от самото ѝ създаване

Красимир Живков е участвал в организираната престъпна група от самото ѝ създаване

Бившият заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков е участвал в организираната престъпна група за внос на незаконен боклук у нас още от самото създаване на групата през 2014 г. Това стана ясно от думите на прокурорите по делото, които разкриха пред медиите, че събирането на доказателства продължава, както и техният анализ, предава Novini.bg.

От обвинението заявиха, че все още продължават да разкриват други участници на организираната престъпна група, която е действала от 2014 до 2020 г. Схемата е била особено сложна. Огромен е обемът от доказателства и трябва много време, за да го анализират.
От прокуратурата посочиха още, че ако Живков бъде освободен от ареста, не е изключено той да повлия на свидетели по бъдещето дело срещу него.

Припомняме, Живков се сдоби с обвинение за аферата с италианския боклук. Той бе арестуван след акция на ДАНС и прокуратурата. Акцията започна на 28 май в дома му в Ботевград когато бяха претърсени над 40 адреса и иззети множество документи.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 106

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!