BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ледената пързалка във Видин затваря до 21 декември

Ледената пързалка във Видин затваря до 21 декември

Съоръжението преустановява работа от 28 ноември, събота. Това става след решение на Областния щаб във Видин, с оглед заповедта на здравния министър от 25.11.2020 г., с която се въвеждат по-строги противоепидемични мерки. Те влизат в сила от 23.30 часа на 27.11.2020 г. и ще продължат до 21.12.2020 г.

В същото време се преустановяват посещенията в детските градини и детската ясла, присъствените учебни занятия в училищата и центровете за подкрепа за личностно развитие. Днес Община Видин изпрати писма до отговорните институции, работещи на първа линия в условията на COVID-19 с молба да се направи проучване сред техните служители (родители на деца в детска ясла или детска градина), има ли потребност от функционирането на дежурна детска градина с яслена група за времето от 30.11.2020 до 21.12.2020 г., информират от общината.

Снимка:Цвэтан Калеев

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 399

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!