BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лятното турне на Симфониета-Враца започва с „Пътешествие из Средиземноморието“

Лятното турне на Симфониета-Враца започва с „Пътешествие из Средиземноморието“

В редица български градове жителите ще могат да се принесат в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието. С изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански, гръцки песни и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър, информираха от Симфониета – Враца.

Тази вечер от 19 часа в Търговище на сцената на Драматичния театър ще започне музикалното пътешествие. Следват 11-ти август от 20 часа – Попово, Летен театър (билети на касата ул. Цар Освободител 4 /до входа на съда/ и на тел: 0886 707 808, 12-ти август от 20 часа – Шабла, градски парк (билети на касата на Читалището), 13-ти август от 20.30 ч. -Добрич, Летен театър (билети на касата на концертната зала).

Концертите продължават на 20-ти август от 20 часа в Радомир, лятна сцена на Младежки дом, 26-ти август- 20 часа в Созопол, стадион „Арена“ (за билети тел. 0878414777), 27-ми август от 20 часа в Кърджали, двора на Историческия музей (билети на касата на Културния дом и театъра), 3-ти септември от 20 часа в Горна Оряховица – Летен театър (резервация на билети на тел: 0886436454).

Със специално участие ще се включат Валентина КОРЧАКОВА на сопрано и тенорът Марио НИКОЛОВ. Заедно с с именните певици ще имаме удоволствието да чуем и очарователния гръцки тенор и пианист – Георгиос ФИЛАДЕЛФЕВС, под съпровода на Симфониета-Враца с диригент Христо Павлов.

Събитието се провежда при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход, съгласно противоепидемиологичните мерки в страната. За информация относно всички дати и продажба на билети по места, тел. 0896718303 и страницата на Симфониета-Враца: https://www.facebook.com/VratsaSymphony/.

Източник: „Конкурент“ 

Посещения: 8

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!