BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МВР-Монтана благодари на мъж помогнал за задържането на крадци обрали полицай

Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Пламен Томов връчи благодарствено писмо на съименника си Пламен Александров, автоинструктор от областния град. В него се изказва благодарност за проявената смелост и бърза реакция, благодарение на които били заловени криминално проявени извършители на кражба на пари и документи от лек автомобил, съобщиха от ОДМВР-Монтана.

Случката станала преди седмица в близост до кръстовище в областния град. В обедната си почивка полицейски служител сменял спуканата гума на лекия си автомобил и не забелязал как мъж се промъква от другата страна на колата, отваря вратата и взема мъжката му чантичка с пари и документи.
За късмет, в същия момент на кръстовището автоинстуктор изчаквал зелената светлина на светофара и станал свидетел на кражбата. Той видял как крадецът предава чантичката на свой съучастник. Без да се двоуми, инструкторът слязъл от учебната кола, извикал, за да предупреди полицая и хукнал да гони съучастника с чантичката. След минути на място пристигнал полицейския автопатрул и откарал в ареста задържания от полицая извършител на кражбата, криминално проявен и осъждан софиянец. По-късно двамата му съучастници, също криминално проявени, били заловени от криминалисти от РУ-Монтана.

Снимка:МВР-Монтана

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!