BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МЗ дава 102 смарт часовника в томбола за ваксинирани

МЗ дава 102 смарт часовника в томбола за ваксинирани

Нова информационна кампания за насърчаване на ваксинацията срещу COVID-19 в страната започва Министерството на здравеопазването. Тя включва изпращането на кратко текстово съобщение (SMS) до частните абонати на трите телекомуникационни оператора в страната, с което потребителите се насърчават  да се ваксинират, без значение какъв е техният ваксинационен статус към момента.

Съобщението ще гласи: „Ваксините срещу COVID-19 спасяват живот! Имунизирай се до 31.10.2021 г. и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук: https://coronavirus.bg/Кампания на Министерството на здравеопазването.

Като част от кампанията МЗ организира и поощрителна игра с предметни награди за ваксинирани лица. С нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника. Печелившите ще се определят на случаен принцип чрез жребий, проведен от МЗ. Правила на играта, формата за регистрация и допълнителна информация са достъпни на Единния информационен портал – www.coronavirus.bg.

Поощрителната игра за ваксинирани ще се проведе в периода от 30.09 – 31.10.2021 г. В нея могат да участват лица над 12 години, които са се ваксинирали срещу COVID-19 в периода от 30.09.2021 г. до 31.10.2021 г., без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Всеки желаещ да участва в играта гражданин, отговарящ на условията, може да се регистрира на портала coronavirus.bg, следвайки указанията. Всеки български гражданин или постоянно пребиваващ в страната чуждестранен гражданин, който се ваксинира на територията на България в периода на играта с една от четирите разрешени за използване в страната ваксини срещу COVID-19 (първа, втора или бустерна доза), може да участва в играта и да спечели един от 102 смарт часовника.

В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра трябва да имат предвид, че данните за извършена ваксинация понякога се вписват в системата в края на работния ден и поради тази причина системата може да отчита неуспешна регистрация. Затова се препоръчва да опитат да направят своята регистрация на по-късен етап.

Софтуерът за тегленето на печелившите и за онлайн регистрацията за участие в играта е разработен от „Информационно обслужване“ АД. Фирмата има ангажимент да осигури сигурността на личните данни на участниците, както и стриктното спазване на правилата и коректното теглене на печелившите.

Спечелилите участници в играта ще се определят на случаен принцип чрез публичен жребий, който ще се провежда всеки петък от кампанията. В случай, че по време на играта или след нейния край бъде установено, че някои от печелившите участници не отговарят на условията на правилата, техните награди ще бъдат включени в следващите жребии за разпределяне измежду всички неспечелили участници в играта. Жребият ще се извършва посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер, който в реално време ще извежда изтеглените печеливши участници. Всеки участник може да се регистрира само веднъж в периода на кампанията. С това ще участва във всички тегления.

Източник:МЗ

Снимка: coronavirus.bg

Посещения: 14

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!