BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Модни тенденции при зимните обувки

Модни тенденции при зимните обувки

Този сезон зимните обувки се характеризират с една основна отличителна черта и тя е удобството. Това е чудесна новина за всички дами, които обичат комфорта и не са готови да направят компромиси с него. Нека разгледаме и най-популярните тази зима обувки, с които ще се чувствате така, сякаш стъпвате върху облаците.

Модните маратонки – на върха на класацията

Маратонките и през тази година владеят положението и са един от най-предпочитаните видове обувки за зимата. Тяхната популярност значително нарасна през последните години и тази тенденция се запазва и през новия зимен сезон. Относно цветовете, белите маратонки си остават ненадминати и все така любими на дамите. Белият цвят позволява многобройни цветови комбинации с тоалети и аксесоари, а и е много подходящ за зимата, тъй като символизира снега и чистотата. Любопитното за новите модели маратонки е, че те могат да изглеждат стилно с всякакви стилове облекло, включително и класическите костюми.

Цветните кецове

Цветните кецове са също сред фаворитите и могат да направят доста за изграждането на вашата жизнерадостна зимна визия. Те са топли, понякога с вътрешна платформа, а понякога с равна подметка, но както и да са проектирани, удобството им си остава ненадминато. Колкото по-ярки и наситени са цветовете им, толкова по-добре.

Високите ботуши

Те си остават една страхотна опция за привличане на повече внимание, подчертаване на женствеността и сексапила. Високите ботуши могат да се съчетават с всякакви облекла – къси или дълги рокли, поли, блузони, панталони и каквото още се сетите. Цветовете са разнообразни, като освен класическите разцветки като черно, бяло, кафяво и сиво, може да изберете и нещо по-ярко. Стилистите ни уверяват, че тяхната популярност няма да намалее още поне няколко сезона.

Ботуши и боти на платформа

Те са много модни в момента, особено, ако са изработени от кожа, имитираща крокодилската или змийската. Както и останалите животински принтове, тези кожи са на голяма почит през зимния сезон и е добре да имате поне един чифт такива боти или ботуши в гардероба си. Със сигурност няма да са излишни и ще подчертаят чудесно красотата на зимната ви визия.

Посещения: 86

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!