BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На добър час, Випуск 2021 – ПГ по туризъм „Михалаки Георгиев“ (Снимки)

На добър час, Випуск 2021 – ПГ по туризъм „Михалаки Георгиев“ (Снимки)

За 440 зрелостници в Община Видин днес удари последният звънец. Всички училища изпратиха тържествено своите абитуриенти.

Кметът на Видин д-р Цветан Ценков присъства на тържеството за изпращане на абитуриентите в Професионалната гимназия по туризъм „Михалаки Георгиев“. Там бе посрещнат от директора Евлогия Манджукова, която изрази радостта си от факта, че той е първият кмет, уважил подобно тържество в тяхното училище. Зрелостниците са 74 души, от три паралелки. Д-р Цветан Ценков благодари на ръководството за поканата и се обърна към абитуриентите: „Аз имам една мечта – вие никога да не забравяте, че сте се родили и отраснали в едно от най-прекрасните места не само в България. Вървейки в нашия старопрестолен град, вие стъпвате върху история. Надявам се съвместно и с училището по туризъм да развием един туристически продукт и най-накрая Видин да се възползва от всички свои дадености. Защото част от бъдещето на нашия достолепен Видин минава през туризма“. Кметът пожела здраве и късмет на младите хора и на техните семейства и попътен вятър в живота.

Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 520

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!