BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новата седмица започва със слънце

Новата седмица започва със слънце

Новата седмица започва със слънце. В сутрешните часове за кратко в Югоизточна България видимостта ще бъде намалена, съобщиха от НИМХ.
След обяд над западните и планинските райони ще има по-значителни увеличения на облачността, но само на отделни места в планините ще превали. Ще духа слаб вятър с южна компонента, след обяд за кратко в Дунавската равнина ще се ориентира от северозапад и ще бъде до умерен.
Ще се затопли още и максималните температури ще бъдат 18-23 градуса. По Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове по южното крайбрежие видимостта за кратко ще бъде намалена.
Ще духа слаб до умерен вятър с южна компонента. Максималните температури ще бъдат между 13 и 19 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 11-12 градуса.
Вълнението на морето ще е 3 бала. Над планините преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има по-значителни увеличения на облачността и на отделни места слабо ще превали.
Ще духа до умерен северозападен, след обяд югозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 11 градуса, на 2000 м – около 4 градуса.
През нощта срещу вторник отново ще се заоблачава и във вторник облачността ще бъде по-често значителна. На места, главно в северозападната половина от страната, ще превали дъжд. Вятърът ще е с източна компонента, слаб до умерен.
Минималните температури ще бъдат по-високи, дневните в Северна България слабо ще се понижат, на юг ще бъдат почти без промяна. В сряда, на места в северозападната половина от страната, ще има краткотрайни валежи, в следобедните часове са възможни и гръмотевици. Вятърът ще отслабне.
Температурите ще бъдат от 15-16 градуса в северозападните райони до 22-23 на югоизток.

Източник Дарик нюз

Посещения: 16

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!