BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Област Враца ще бъде домакин на Държавния личен и отборен шампионат по шосейно колоездене за юноши и девойки.

Област Враца ще бъде домакин на Държавния личен и отборен шампионат по шосейно колоездене за юноши и девойки.

На 10 и 11 юли, Област Враца е домакин на Държавния личен и отборен шампионат по шосейно колоездене за юноши и девойки, съобщиха от местната администрация.

Надпреварата се организира от Колоездачен клуб „Враца Велообщество“ и Българска федерация по колоездене и се провежда под патронажа на областния управител на област Враца.

В първенството участват 65 деца на възраст от 15 до 17 години от 11 клуба на страната, които ще изминат 62-километрово трасе в общините Криводол, Мизия и Хайредин.

Талантливите състезатели на България ще могат да покажат най-доброто от себе си и ще бъдат оценени от съдийска колегия. Главен съдия е председателят на съдийската колегия на Българска федерация по Колоездене Валентин Стефанов.
Съорганизатори на събитието са Обществен дарителски фонд – Враца, Община Мизия, Община Криводол и Община Хайредин.
Екипи на Център за спешна медицинска помощ – Враца и сектор „Пътна полиция“ ще следят за спазването на реда и предписанията, свързани с провеждането на състезанието.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 11

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!