BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Видин командирова четирима медицински специалисти за подпомагане на работата в МБАЛ „Св. Петка“

Община Видин командирова четирима медицински специалисти за подпомагане на работата в МБАЛ „Св. Петка“

Община Видин командирова от началото на май месец четирима медицински специалисти за подпомагане на работата на спешния център на видинската болница по молба на прокуриста на здравното заведение д-р Ивета Найденова, съобщи зам. кметът Борислава Борисова.МБАЛ „Св. Петка“ обяви още на 13 април, че търси да назначи лекари, медицински сестри и санитари в структурата за наблюдение и лечение на пациенти с доказан COVID -19 в неусложнено положение. Продължителността на трудовия договор на новоназначените ще бъде до отпадане на извънредното положение във връзка с епидемията. Те ще работят срещу допълнително възнаграждение, уточняват от болницата.

Припомняме, че към вчерашна дата до 17,30 ч., потвърдените случаи на COVID-19 в област Видин са 27, като 17 от тях са на медицински служители. Един пациент вече е излекуван.
Чакат се и резултатите от взетите 40 проби от дома за стари хора в с. Гара Орешец, тъй като там има потвърден случай на коронавирус инфекцията на лице, което е настанено в социалното заведение. 24 от тестовете са на домуващите и 16 на персонала.

СНИМКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 137

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!