BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Видин няма да организира Бал на спортиста тази година

Община Видин няма да организира Бал на спортиста тази година

Причината е, че предвид обявеното през месец март извънредно положение, което впоследствие бе заменено с извънредна епидемична обстановка, в редица спортове бе практически невъзможно провеждането на голяма част от състезанията, залегнали в календарите на съответните федерации. Това съобщиха от пресслужбата на община Видин.

При така създалата се ситуация липсва равният старт между спортните клубове, който би гарантирал обективното и справедливо класиране на видинските спортисти с най-високи успехи през 2020 година, смятат от общината. Затова след проведена дискусия с членовете на Постоянната комисия за работа с децата, младежта, спорта и туризма в Общински съвет – Видин е взето решението тази година да се отмени традиционният Бал на спортиста.
​Ръководството на Общината вярва, че това е най-справедливото решение и очаква разбиране от страна на спортните клубове. Кметът д-р Цветан Ценков и екипът му пожелават на треньорите, спортистите и на цялата видинска спортна общественост да имат сили и енергия, за да продължат да развиват спорта във Видин и през 2021 година, независимо от предизвикателствата, пред които тя ще ни изправи.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 119

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!