BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Враца с нов заместник-кмет

Община Враца с нов заместник-кмет

От 22 октомври, Александър Владимиров е новият заместник-кмет по култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Като заместник-кмет ще се занимава с реализирането на проектите в сферата на социалните услуги и младежките дейности, организирането на културните и спортни прояви в общината, както и развитието на туризма в региона и привличане на потенциални инвеститори.

Александър Владимиров е възпитаник на Математическата гимназия във Враца. Дипломиран социолог е от Университета за национално и световно стопанство. Автор и водещ на публицистичното предаване „Имате думата“, съветник на комисията по образование в НС. Учредител е на Института за дясна политика. Занимавал се е с публичен и корпоративен PR. Съорганизатор и продуцент на редица сценични фестивали, концерти и други продукции в областта на културата. Водил е лекции в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и е работил по проекти на Русенския университет „Ангел Кънчев“. На 32 години е, семеен, с едно дете.

Програмите, проектите и обществените поръчки ще се ръководят от Мария Попова, а образованието и здравеопазването от Петя Долапчиева. Устройство на територията попада в ресора на инж. Цветан Стойчков.

Снимка:община Враца

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 27

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!