BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинският драматичен театър във Видин с първо представление през новата година( Снимки )

Общинският драматичен театър във Видин с първо представление през новата година( Снимки )

​Сред зрителите, които наблюдаваха снощи премиерата на постановката „Пеперудите са свободни“ бяха заместник-министърът на културата Румен Димитров, кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков и заместниците му Борислава Борисова и Цветомира Илиева, както и заместник областният управител Лъчезар Попиванов, съобщиха от пресслужбата на общината.

Спектакълът е по текст на Леополд Герш, чиито персонажи „оживяха“ на сцената благодарение на чудесните изпълнения на младите актьори Иван Рангелов и най-новото попълнение в трупата Цветелина Бодурова, както и на опитните им колеги Ирина Флорова-Капелова и директора на театъра Дейвид Славчев, който е и режисьор на пиесата.
След края на представлението Славчев благодари на публиката, като изрази надежда, че всеки в залата е бил по някакъв начин докоснат от разказаната история. Той сподели, че видинският театър работи по интересни творчески проекти. И покани зрителите да дойдат отново в залата на 22 януари, за да гледат следващата постановка в програмата – „Само за мъже“ по Дарио Фо.
По случай премиерата Общинският драматичен театър получи цветя от Министерство на културата, от Община Видин и от много други институции.

Снимки:община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 23

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!