BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Откриха обновена улица за 940 000 лв. в Монтана (Снимки)

Улица „Вапцаров” в Монтана стана като нова след пълен ремонт и изграждане на допълнителна инфраструктура около нея. Трасето е основно за свързването на трите квартала „Пъстрина”, „Изгрев” и „Мала Кутловица” с града. В района живеят около 7 хиляди души, още близо 1000 работят в разположение там предприятия.

Днес кметът Златко Живков представи пред журналисти извършените дейности по протежение на 1,2 километровата дължина на улица „Вапцаров”. Направени са тротоари и от двете й страни, монтирани са мантинели в опасните участъци, почистени са зелените площи, поставени са пейки, обособени са паркинги. Инвестицията е в размер на 940 хиляди лева. От тях 880 хиляди са отпуснати с постановление на МС през миналата година. Още 60 хиляди са вложени от общинския бюджет за допълнителни дейности.

Живков благодари на правителството за подкрепата, на изпълнителите на строителните дейности за качествената работа и на гражданите за търпението през последните няколко месеца. Заедно с председателя на Общинския съвет Иво Иванов той преряза трикольорната лента за откриването на обновената улица.




Снимки:Община Монтана

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!