BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От 8 март преустановяват плановия прием и плановите операции във всички лечебни заведения в София

От 8 март преустановяват плановия прием и плановите операции във всички лечебни заведения в София

Временни противоепидемични мерки се въвеждат със заповед на директора на РЗИ на територията на София, считано от 08 март.

Преустановява се провеждането на планов прием и планова оперативна дейност във всички лечебни заведения за болнична помощ и комплексните онкологични центрове на територията на София-град, с изключение на дейностите, свързани с трансплантация на органи, тъкани и клетки, диагностиката и лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, дейностите по асистирана репродукция и ражданията, дейностите по рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

Забраняват се посещенията на външни лица/свиждания в лечебни заведения за болнична помощ на територията София-град, с изключение на свижданията на пациенти в терминален стадии. Забраната не се отнася за контролните органи при осъществяване на контролната им дейност.

Временните противоепидемични мерки, определени с днешната заповед, ще бъдат променени в зависимост от развитието на епидемичната ситуация на територията на София-град.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 49

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!