BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПИК НА COVID-19 ВЪВ ВИДИН! ЗАРАЗЕНИТЕ МИНАХА 70, ИМА И ДВАМА ПОЧИНАЛИ (видео)

ПИК НА COVID-19 ВЪВ ВИДИН! ЗАРАЗЕНИТЕ МИНАХА 70, ИМА И ДВАМА ПОЧИНАЛИ (видео)

Противно на уверенията на властите домът за възрастни хора Пламна. Там освен досегашните 4 случая има още 11 нови сред които и от персонала.

По данни на РЗИ – Видин, за последното денонощие има регистрирани 11 случая на коронавирус в област Видин, като всички те са на лица от Дома за стари хора в с. Гара Орешец. 8 от положителните проби са на домуващи и 3 – на персонала. Изследвани са общо 41 човека, като общия брой на заболелите от COVID-19 от социалното жилище е 15.
77-годишна жена от гр. Грамада и 71-годишен мъж от гр. Видин, заразени с коронавирус, са починали в МБАЛ „Света Петка“ – Видин. И двамата са приети и лекувани в Неврологично отделение с мозъчен инсулт и множество придружаващи заболявания. Прокуристът на видинската болница д-р Найденова изведе като причина за леталния изход тежкото неврологично страдание на двамата пациенти, а не коронавирус инфекцията. Областна администрация Видин изказва съболезнования на семействата на починалите.
Към 17,00 ч. на 27.04.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 73, като 31 от тях са медицински служители. Двама пациенти, положителни за COVID-19 , са починали. Четири лица вече са излекувани.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ…

ЕКИП: ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 2 754

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!